Letselschade advocaat

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u schadevergoeding? Te Pas Advocaten helpt u graag bij de juridische aspecten. Een verkeersongeluk of een arbeidsongeval, u kunt op verschillende manieren bij een ongeval betrokken raken en letselschade oplopen. Wanneer u letselschade heeft opgelopen heeft u recht op vergoeding van de aansprakelijke partij ter zake alle daaruit ontstane schade.

Als kantoor hebben wij grote ervaring in dit soort zaken opgedaan. Elke zaak wordt bij ons met grote zorgvuldigheid en precisie aangepakt.

 

Uw letselschade advocaat in Rotterdam

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met ons kantoor in Rotterdam op 010-411 68 33 of via info@tepas.nlEen van onze advocaten zal uw situatie beoordelen en een afspraak met u inplannen. Tijdens het gesprek krijgt u van ons een inschatting van de kansen en de mogelijkheden van uw zaak. Verder zullen wij tijdens dit gesprek een indicatie geven wat de kosten zullen zijn om uw letselschadezaak te behandelen waarbij dient te worden opgemerkt dat in de praktijk de aansprakelijke partij voor deze kosten opdraait.

Wij staan klaar om uw zorgen uit handen te nemen. Wij begrijpen dat letselslachtoffers niet altijd zelf naar ons kantoor kunnen komen, daarom kan, indien noodzakelijk, een advocaat u ook thuis bezoeken.

Heeft u juridische bijstand nodig op het gebied van letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.